شرح خدمات
قوانین و مقررات
بررسی وجود سیستمهای اعلام حریق، اطفای حریق خود بارنده ها، کپسولهای آتش نشانی، جعبههای کمکهای اولیه، دربهای ضد حریق از ملزومات ایمنی که باید در ساختمانها طبق آئین نامه ایمنی حریق رعایت شود با سازمان آتش نشانی است. با توجه به ارتفاع و دسته بندی ساختمان، تعداد ایمنیهای یاد شده در ساختمان مختلف، متفاوت است،
در ساختمانهای مسکونی بالا سه طبقه نیاز به سیستمهای اطفای حریق و پمپ و منبع است و در ساختمانهای ۵ طبقه به بالا سیستمهای اعلام حریق کاربرد دارد و ساختمانهای بیشتر از ۳۰ متر ارتفاع مسکونی نیازمند آب پاش یا خود بارنده است.
دسته بندی ملزومات ایمنی در ساختمانهای تجاری و صنعتی نیز برای استفاده کنندگان آنها تشریح میشود، در حال حاضر تمام ساختمانهای ۳ طبقه به بالا که میخواهند پروانه شروع به کار از شهرداری دریافت کنند باید از سازمان آتش نشانی استعلام گرفته شود و به همراه سازمان نظام مهندسی ساختمان بر وجود ملزومات ایمنی در ساختمانها نظارت شود.
فرآیند ارائه خدمت
کارشناسان از ساختمان بازدید کرده و دستورالعمل خاصی برای رعایت ایمنی را به سازندگان ابلاغ میکنند.پس از رفع نواقص و ایجاد سازوکارهای ایمنی، مجددا کارشناسان از محل بازدید کرده و تاییدیه را صادر میکنند. ملکی درباره مواردی که باید رعایت شوند، اظهار کرد: راههای خروج، سیستم تخلیه دود، سیستم اعلام اطفاء حریق، اندازه جانپناهها، شرایط پارکینگها از جمله مواردی است که برای تاییدیه مدنظر آتش نشانی است.
مدارک مورد نیاز
- تکمیل فرم درخواست
- فتوکپی کارت ملی مالک
- فتوکپی پروانه ساخت
استعلامات مورد نیاز
- استعلام از سازمان آتش نشانی
متوسط زمان ارائه خدمات
ساعات ارائه خدمت
تعداد مراجعات حضوری
هزینه ارائه خدمت (ریال)
نحوه دسترسی خدمت
- اینترنتی
- پست اکترونیک
- پست اکترونیک
- حضوری
- تلفن همراه
- تلفن همراه
- سامانه پیامک
- دفاتر پیشخوان دولت
- تلفن گویا / مرکز تماس